Tehokas järjestelmä biojätteen lajitteluun

Ratkaisumme on jätehuoltoyhtiöille investointi, jonka arvo näkyy monella eri tasolla biojätteen käsittelyn arvoketjussa. Tehokas järjestelmä lisää kerätyn biojätteen määrää ja pienentää kustannuksia.

Biojäteratkaisumme keskittyy tekemään kuluttajalle biojätteen lajittelusta siistimpää ja helpompaa. Kokonaisvaltaisen ratkaisun myötä loppukäyttäjän kynnys lajitella biojätettä helpottuu. Loppuasiakas saa biojätepussit ja innovatiivisen biojäteastian toimitettuna suoraan ovelle.

Biojäteratkaisu lyhyesti

  • Suoraan rakennukseen toimitetut biojätepussit ja -korit tekevät lajittelusta helppoa.
  • Toimivan kierrätyksen avulla biojätteen määrä voidaan jopa tuplata, jolloin poltettava jätemäärä vähenee merkittävästi.
  • Biojätepussit on tehty veden- ja rasvanhylkivästä paperista, joka estää paperin rikkoutumista ja vuotamista. Pussit ovat 100-prosenttisesti biohajoavia.

Tietoa paperipusseista

Paperijätesäkki on kestävä, ympäristöystävällinen ja hygieeninen kertakäyttöinen pakkausmateriaali. Se on myös ihanteellinen ratkaisu moniin jäteongelmiin.

Kestävä

Märkälujapaperi on vahvaa ja jopa kosteudenkestävää

Täysin biohajoava

Materiaali on biohajoavaa, mikä on ihanteellista orgaaniselle mädätettävälle tai kompostoitavalle jätteelle

Siisteys

Paperisäkit suovat hyvän ja hygieenisen työympäristön puhtaanapitotyöntekijöille

100% paperia

Ei sisällä mikromuoveja
Ota yhteyttä jo tänään

Haluatko parantaa kierrätysastetta?

Ratkaisumme on osa suurempaa ekosysteemiä ja edesauttaa parempaa kierrätysastetta. Otetaan yhdessä haltuun jätehuollon tulevaisuus. Asiakastyytyväisyys paranee ja jälkipolvet kiittävät!

Lajittelemalla biojäte paperipusseihin ja käyttämällä meidän ratkaisua jäteyhtiö osoittaa edistyksellisyyttä ja on samalla osa kansainvälistä megatrendiä, joka tähtää muovin vähentämiseen. Meidän ratkaisumme on jätehuoltoyhtiöille investointi, jonka arvo näkyy monella eri tasolla biojätteen käsittelyn arvoketjussa. Paperinen biojätepussi edistää biojätteen hyödyntämistä energiaksi sekä estää koneiden rikkoutumista biokaasulaitoksissa.

Jubilon ratkaisun tavoitteena on:

  • Luoda parempi ja tehokkaampi käytäntö biojätteen kierrätykseen yksityistalouksille, kunnille ja yrityksille.
  • Minimoida biojätteiden polttoa vähentämällä biojätteiden osuutta sekajätteestä.
  • Edistää biojätteen saantia jätehuoltoyhtiöiden ja Suomen valtion tavoitteiden mukaisesti.

Ota yhteyttä jo tänään

 

Biokaasuprosessi

 

Copyright © 2022 Jubilo Paper