K-Citymarket Hämeensaari

Veden- ja rasvanhylkivien paperisten biojätepussien käyttö päivittäistavarakaupoissa edistää kierrätystä ja ympäristöystävällisyyttä kahdesta syystä:

1. Vihanneksille ja hedelmille tarkoitetun biojätepussin käyttö on ympäristöystävällinen vaihtoehto muovi- tai biomuovipussille.

2. Paperipussi voidaan hyödyntää asiakkaan kotitaloudessa biojätepussina. Kierrätysohjeiden painatus pussin kylkeen helpottaa käyttäjää ymmärtämään kierrätystä ja sen helppoutta.

Kauppias Eemeli Aaltonen: “Tälle vaihtoehdolle on ollut kysyntää! Meillä on ollut nyt kuukauden käytössä uudenlaiset HeVi -paperipussit Hämeensaaressa, joille todellakin on ollut kysyntää.Tämä paperipussi toimii uudenlaisena biopussina, eli samanaikaisesti hedelmä / biojätepussina. Haluamme kantaa vastuumme, ja tuoda merkityksellisiä vaihtoehtoja esille myymälässämme. Elämme näin asiakkaiden rinnalla joka päivä työpaikallamme .”

Hämeenlinnan jätehuoltoyhtiö joka vastaanottaa biojätteet asukkailta:

“Biojätteet voi oikein hyvin pakata paperipusseihin. Ainoastaan ns. biohajoavat muovipussit eivät sovellu laitoksen käsittelyyn menevien biojätteiden pakkaamiseen. Paperipussi ja sanomalehti ovat ehdottomasti biojätteille parhaat pakkausmateriaalit tällä hetkellä.”

Copyright © 2024 Jubilo Oy