Ratkaisut

Ravintolat ja suurkeittiöt

Hallituksen tavoitteena on, että vuoteen 2023 mennessä vähintään 60 % kotitalouksien, kaupallisten keittiöiden, kauppojen ja ravintoloiden biojätteistä lajitellaan. On tärkeää, että jätettä menee hukkaan mahdollisimman vähän ja hyödynnetyn biojätteen laatu on korkea.

Onnistu paperipussin avulla

  • 3045-pussi on erinomainen apuväline. Tämä 45 litran pussi koostuu kahdesta vedenkestävästä paperista valmistetusta arkista. Lisäksi siinä on vakiona vahvistettu pohja.
  • 3045-paperipussi on hiilineutraali. Hiilineutraalisuus on suuri etu muihin pusseihin verrattuna. Muovipussit vapauttavat kiertoon hiilidioksidia. Biomuovipussit edistävät happamoitumista ja rehevöitymistä. 3045-paperipussi antaa käyttäjälle luonnollisia signaaleja ja tarjoaa hyvän pohjan lajittelulle.

Biojätepussi ja säkkiteline ravintoloille sekä suurkeittiöille

  • Märkälujapaperi
  • Ilmava teline

Löydät ravintoloille ja suurkeittiöille suunnitellut säkkitelineet ja biojätepussit meiltä. 45 litran biojätepussi on tehty märkälujapaperista eli pussi on veden- ja rasvanpitävä − pussia voi siis käsitellä huoletta! Biojätepussin tuotenumero on 3045. Meiltä saat myös kromatun vaunun, jossa on muovipohja ja 4 pyörää (Ø 65 mm), joista kahdessa on jarrut.

Ratkaisut
Copyright © 2024 Jubilo Oy