Biopussisetti 8 l (sis. 160 kpl biojätepussia ja jätekori) jatkuva tilaus (vaatii rekisteröitymisen kauppaan)

34,90  / vuosi

Osta verkkokaupastamme koko vuoden tarpeet biojätteen lajitteluun. Biojätekori tulee tilauksen mukana kaupan päälle ja saat jatkuvalla tilauksella tarvittavat pussit kotiin toimitettu. Paperipussit ovat markkinoiden kestävimmät, eivätkä ne mene rikki tai haise käytössä.

Pakettiin kuuluu:

  • 160 kpl veden- ja rasvankestävää paperipussia
  • 1 kpl biojätekori

Pussit ovat tilavuudeltaan 8 litraa ja mitoiltaan 200 x 155 x 360 mm.

Biojäteastia on mitoiltaan 247 x 197 x 280 mm ja sopii 8 litran pussille. Astia on erikseen valmistettu paperipussillemme. Ilmanvaihto on maksimoitu ja jäteastia sopii useimpiin moderneihin keittiöjärjestelmiin.

HUOM! Jatkuva tilaus vaatii rekisteröitymisen verkkokauppaan minkä voit tehdä täältä: Rekisteröidy

Biojätepussi on osa hengittävää järjestelmää kun pidetään ilmavassa telineessä. Pussi on valmistettu pohjoismaisesta vettähylkivästä märkälujapaperista. Yksi paperipussin suurista hyödyistä on, ettei sitä tarvitse erottaa biojätteestä ennen kuin se menee biokaasulaitokseen. Tällä tavoin prosessissa ei häviä yhtään biojätettä. Paperipussiin saadaan kerättyä suurin määrä biojätettä muihin keräysmenetelmiin verrattuna. Biopussimme maatuu kotikompostorissa.

Biojätepussi on tilavuudeltaan noin 8 litraa ja mitoiltaan 20 x 15 x 36 senttimetriä.

Biojäteastia on erikseen valmistettu paperipussillemme. Sen pohjassa on urat, joiden päällä pussi seisoo tukevasti, lisäksi suuret avoimet pinnat sivuilla varmistavat parhaan ilmanvaihdon. Paperipussi pysyy kuivana avoimessa ilman kierrättävässä astiassamme. Paperipussia ei saa asettaa suljettuun astiaan. Jäteastia on suunniteltu sopimaan useimpiin moderneihin keittiöjärjestelmiin. Astia on valmistettu kierrätetystä polypropeenista ja se on väriltään harmaanvihreä.

Tekniset tiedot

Biojäteastian tekniset tiedot

  • Mitat: 247x197x280 mm
  • Volyymi: 8 litraa
  • Väri: Harmaanvihreä
  • Materiaali: Kierrätetty polypropeeni
  • Pakkaus: 160 kpl pussia, 1 kpl biojäteastia
Copyright © 2024 Jubilo Oy