Biopussisetti 8 l (sis. 160 kpl biojätepussia ja jätekori) kertatilaus

39,90 

Osta verkkokaupastamme koko vuoden tarpeet biojätteen lajitteluun. Paperipussit ovat markkinoiden kestävimmät, eivätkä ne mene rikki tai haise käytössä.

Pakettiin kuuluu:

  • 160 kpl veden- ja rasvankestävää paperipussia
  • 1 kpl biojätekori

Pussit ovat tilavuudeltaan 8 litraa ja mitoiltaan 200 x 155 x 360 mm.

Biojäteastia on mitoiltaan 247 x 197 x 280 mm ja sopii 8 litran pussille. Astia on erikseen valmistettu paperipussillemme. Ilmanvaihto on maksimoitu ja jäteastia sopii useimpiin moderneihin keittiöjärjestelmiin.

Biopaperipussi on osa hengittävää järjestelmää kun pidetään ilmavassa telineessä. Pussi on valmistettu pohjoismaisesta vettähylkivästä voimapaperista. Yksi paperipussin suurista hyödyistä on, ettei sitä tarvitse erottaa biojätteestä ennen kuin se menee biokaasulaitokseen. Tällä tavoin prosessissa ei häviä yhtään biojätettä. Paperipussiin saadaan kerättyä suurin määrä biojätettä muihin keräysmenetelmiin verrattuna. Biopussimme maatuu kotikompostorissa.

Tavallisin standardipussimme, 1008, on tilavuudeltaan noin 8 litraa ja mitoiltaan 20 x 15 x 36 senttimetriä.

Biojäteastia on erikseen valmistettu paperipussillemme 1008. Sen pohjassa on urat, joiden päällä pussi seisoo tukevasti, lisäksi suuret avoimet pinnat sivuilla varmistavat parhaan ilmanvaihdon. Paperipussi pysyy kuivana avoimessa ilman kierrättävässä astiassamme. Paperipussia ei saa asettaa suljettuun astiaan. Jäteastia on suunniteltu sopimaan useimpiin moderneihin keittiöjärjestelmiin. Astia on valmistettu kierrätetystä polypropeenista ja se on väriltään harmaanvihreä.

Tekniset tiedot

Biojäteastian tekniset tiedot

  • Mitat: 247x197x280 mm
  • Volyymi: 8 litraa
  • Väri: Harmaanvihreä
  • Materiaali: Kierrätetty polypropeeni
  • Pakkaus: 160 kpl pussia, 1 kpl biojäteastia
Copyright © 2024 Jubilo Oy